Както целият Пловдив, така и неговите медии имат своите фаворити

...
Както целият Пловдив, така и неговите медии имат своите фаворити
Коментари Харесай

Коя медия за кого от сглобката работи в Пловдив?

Както целият Пловдив, по този начин и неговите медии имат своите любимци в предизборната акция за нов кмет и общински съвет.

Не е чудно също, че сглобката ГЕРБ – ППДБ – Движение за права и свободи е окупирала средствата за всеобща информация в румелийската столица и ги е впрегнала, с цел да не изгуби властта си, следена от София.  

За Пловдив24 е известна тясната връзка с някогашния кмет Иван Тотев и ГЕРБ, а оттова с претендента за градоначалник от генералската партия. Където, също като в публицистиката, " някогашни няма ”...

В същата медийна ПроТотев - ГЕРБ група попада и локалният Дарик. Нищо, че в София се води ПроППДБ, заради обстоятелството, че след гибелта на създателя си Радосвет Радев мина в лагера на капиталеца Иво Прокопиев и фармаолигарха Огнян Донев.

Към тази част на спесктъра и също привързан с планове с празнуващата годишнина сега известна фондация Америка за България е уеб сайтът Под Тепето. Финансирането от тази институция се превежда като ясна поддръжка за претендента на ППДБ, които и в историческите записи на водачите Кирил Петков и Асен Василев се клеха във безконечна честност и прецизно осъществяване на нарежданията на " Посолството ”, както те го назовават.


``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР