Както традицията повелява, още в първите дни на риалитито Фермата“

...
Както традицията повелява, още в първите дни на риалитито Фермата“
Коментари Харесай

Започна войната за храна във „Фермата“

Както традицията повелява, още в първите дни на риалитито „ Фермата “ главната борба сред участнците е на тематика храна.

Пет големи пици препекоха нежния мир сред бедняци и чорбаджии в сезон 5. Те бяха огромната премия за Иван Милин, който победи Тихомир Рангелов с епичните 10:0 в  първия двубой за място в шоуто. Водещите Иван и Андрей дадоха невиждания късмет на участниците да дефинират ориста на културиста, който въпреки и изгубил, завоюва благосклонностите на всички, в това число и на съперника си Милин.

Началото на пиршеството във „ Фермата “ на богатите обаче отключи вълна от тиха злоба и шумни мнения.

„ Празнувате ли? “, извикаха сиромасите през прозорчето на триметровата стена, а съседите ми отсякоха: „ Да, вие не празнувате ли? Какво желаят тия, бе, дадохме им цялостен състезател, в този момент да не вземат да ни желаят от храната? “.

Автомонтьорът с минало на сексуален модел в Испания Краси Джунов одобри най-бурно несправедливостта на трапезата на сиромасите, които разполагаха единствено с няколко пъпеша и леща. Докато той обхождаше нервно двора, футболистката Велислава заключи обществената линия на сезон пет: „ Аз се веселя, че съм тук, с вас и нямам нищо. Това е микромодел на обществото ни - богатите да имат всичко и да не престават да натрупат в обилие, а бедните да нямат нищо и да не престават да  мрънкат “.

В тима на богатите Митко Калайджиев продължаваше да подрежда по адрес на съседите си:

„ Една от тях ми вика: „ Утре имаме рожденик, да вземете да ни дадете малко кафе най-малко. Поне! Все едно сме им задължени по принцип “. Наследствено заможният предприемач не се отлепи цяла вечер от Милин и изрази възхищението си от държанието му на арената: „ Брат, не знам дали осъзнаваш ти в профил какъв състезател изглеждаш. Първо го псува тоя, след това призна, че си сбъркал, след това го би с 10:0, и най-после му сподели „ Остани! “. За няколко часа съумя да израснеш до небесата! “.

И факт, откакто хомофобски провокира дуела с Тихомир, неприятното момче от Разлог съжали за приказките си по адрес на гей обществото и се извини на противника си, че е обиждал половата му ориентировка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР