Както традицията на Фермата повелява, в началото на новината седмица

...
Както традицията на Фермата повелява, в началото на новината седмица
Коментари Харесай

Актрисата, която ще търси себе си във Фермата

Както традицията на " Фермата " повелява, при започване на новината седмица научихме и още едно име от звездния лист с участници в шестия сезон.

Да готвиш за принц Чарлз и Брад Пит и да влезеш във " Фермата "

Още един забавен кандидат за огромната премия

И това е Даяна Ханджиева - актриса, позната с ролята си на красивата лекарка Катерина в сериала " скъпи наследници ". Години наред работи и като каскадьор и даже е дублирала Селена Гомес. А в този момент се впуска в новото огромно предизвикателство в живота си.

Даяна взема решение да напусне огромния град, с чиито улеснения и метод на живот е привикнала, с цел да се сблъска за пръв път с фермерския обичай, в един много забавен интервал от живота си. Тя не крие, че е на кръстопът , а в предаването може би желае да откри вярната посока, в която да продължи и след него.

на Май 14, 2020 в 1:55 PDT

Доскоро всичко в живота на актрисата е съвършено, само че внезапно шансът стартира да й изневерява , предложенията за роля понижават фрапантно, а и поставя завършек на любовната си връзка. Тогава Ханджиева стартира да се самоанализира и открива в себе си някои черти, които счита, че би трябвало да промени, с цел да й провърви - " огромното его, желанието за надзор, страхът от всичко ".

на Фев 24, 2020 в 2:46 PST

Така Даяна влиза във " Фермата " освен със своята самокритичност, само че и с огромното предпочитание да даде най-хубавото от себе си. " Не знам дали ще печеля, само че желая да опитам. Харесвам доста шоуто, тъй като има висока стойност ", споделя тя.

" Фермата " се завръща

Какво знаем до този миг

Ханджиева е надъхана да се научи да може повече, както и да придобие увереността, че може да се оправи всичко единствено. А до каква степен ще стигне по пътя към 100-те хиляди лв., ще разберем в идващите месеци.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР