Както стоят нещата в момента, знаем много малко за сериала

...
Както стоят нещата в момента, знаем много малко за сериала
Коментари Харесай

Първият тийзър на сериала Lord of the Rings на Amazon запалва интереса на феновете

Както стоят нещата сега, знаем доста малко за сериала Lord of the Rings („ Властелинът на пръстените “) на Amazon. Знаем, че ще продължи най-малко няколко сезона и ще включва някои познати герои от книгите на Дж. Р. Р. Толкин, въпреки че Amazon ясно разгласи, че не преработва филмите на Питър Джаксън. Графикът на излизане, както и аспектите на историята на Средната земя, които ще се отразят в сериала, също остават мистерия.
Въпреки това, имаме известно придвижване по плана, защото първите публични тийзъри за шоуто започнаха да изтичат.

Amazon разгласява три мистериозни туита за идния план, първият от които е подобаващ откъс от Толкин: „Аз умно започнах с карта в ръка.“ В резултат, Amazon пусна и „интерактивна“ карта на Средната земя, само че до момента всичко, което можете да извършите, е да увеличите и намалите мащаба и да се движите из пейзажа.

Картата към момента не включва имена, само че има всички шансове Amazon да я актуализира, с цел да разкрие повече детайлности за шоуто. Засега тя остава тайнствена като резюмето на поредицата.

С многосезонен ангажимент в покупко-продажби за права върху работата на Толкин, за която се счита, че е покрай 250 милиона $ , сериалът Lord of the Rings се корени в обичаните фентъзи романи, написани от английския публицист, чийто метод към основаването на истории ще повлияе на амбициозни създатели като Джаксън, Джордж Лукас, Джеймс Камерън, Джордж Р. Р. Мартин, Гилермо дел Торо, Джеймс Уан и Гари Гигакс, основателят на Dungeons & Dragons.

Това е частта от новината, където нормално ви споделяме по кое време можете да стартирате стрийминга на сериала, само че всичко, което можем да предложим за в този момент по тази тематика, е сърдечна усмивка и свити плещи .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР