Както стана ясно, тази година шоуто Маскираният певец ще бъде

...
Както стана ясно, тази година шоуто Маскираният певец ще бъде
Коментари Харесай

Джуди Халваджиян издаде още за решението на Зуека да емигрира

Както стана ясно, тази година шоуто " Маскираният артист " ще бъде водено от Герасим Георгиев-Геро дружно с Краси Радков, който сменя Васил Василев-Зуека. Зуека взе решение да напусне България дружно със фамилията си и да заживее в Испания в името на по-доброто бъдеще на детето си, а тази смяна предстоящо провокира голям брой реакции в обществените мрежи. Продуцентът Джуди Халваджиян даде искрено изявление пред в., в което описа повече за решението на обичания артист.

Г-н Халваджиян, остават броени дни до старта на " Маскираният артист ", а емигрирането на Зуека се трансформира в по-коментиран въпрос даже и от политическата обстановка в страната в момента…

Зуека постоянно е бил част от екипа, просто сега е решил да живее на друго място. Писнало му е от всичко, което се случва в тази страна. Разочарованието му потегли още преди три години, когато стопираха и не възобновиха контракта на " Господари на ефира ". Това е истината.

Аз съм си приказвал с него и той беше доста отчаян от това, че единственото предаване, което се бори за правдивост и дава вяра на хората, беше отвяно от избрани самозабравили се политици с голяма власт над медиите. Много се разочарова от тази обстановка, а и от всичко друго, несъмнено.

Явно рисуването в този момент му дава всичко това, което през годините в малкия екран му е липсвало за душевния комфорт, а и освен за него?! Поне по този начин наподобява отстрани…

Вероятно е намерил в рисуването тъкмо това. Вярвам и се надявам да е по този начин. Надявам се също и че той ще се върне един ден. Въпросът е, че в тази страна някои неща би трябвало да се трансформират, а той вижда, както и ние, че за момента това не се случва. И просто му писна. Страшно е отчаян! Ние го разбираме, тъй като знаехме за това негово решение още отпреди 5-6 месеца, че и повече. Подкрепям го, тъй като той желае едно по-добро бъдеще за детето си и несъмнено, в нашата страна не го вижда – с тези псевдо политици, това няма по какъв начин да стане.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР