Както се пише в черногорските медии - „Балканите бяха разтърсени

...
Както се пише в черногорските медии - „Балканите бяха разтърсени
Коментари Харесай

Вратарят на Левски: Дори премиерът подкрепя Левски, очаквам след десет дни да има развитие

Както се написа в черногорските медии - „ Балканите бяха разтърсени от новината, че великия български клуб Левски е допустимо да банкрутира “. Вратарят на „ сините “ Милан Миятович показа пред локалните медии, че сходна информация не е вярна. Стражът на столичани показа, че клубът ще се оправи с всички проблеми.

„ Половин България, даже и министър-председателят поддържат Левски. Не се колебая, че ще бъде открито решение. Този клуб има богата традиция и даже има добра атмосфера в този момент. Всички играчи сме приели да не получаваме заплати до назначението на новото управление. Проблемите породиха през януари, когато сметките на президента бяха блокирани заради обвинявания за пране на пари. Междувременно изпълнителният и спортният шеф подадоха оставки. Очаквам в идващите 10 дни да бъде образувана нова администрация и оставките да бъдат отхвърлени “, съобщи Миятович пред „ Vjesti”.

“Отне доста време и прекарах времето си в изолираност, тъй като в България има над 1500 инфектирани с ковид, което е извънредно, тъй като знаем, че доста хора се завърнаха от чужбина. Нямаше боязън или суматоха. Мина без наложителен час за прибиране и беше допустимо придвижването с маски, които бях наложителни за към 15 дни. Мерките бяха по-строги по Великденските празници, с цел да се избегнат всеобщи тържества. София не е безценен град, тъй че нямахме проблеми поради неплатените заплати, а цените останаха същите “, добави вратарят на Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР