Както се очакваше, третият сезон на българското издание на Ергенът

...
Както се очакваше, третият сезон на българското издание на Ергенът
Коментари Харесай

Съперничества, любов и агресия в трети сезон на Ергенът

Както се очакваше, третият сезон на българското издание на " Ергенът " в действителност стартира към Деня на влюбените. Премиерният епизод чакаме на 21 февруари, а в това време се появи и първи - много дълъг - тийзър на това какво ни чака.
 Трети сезон на
Ще откри ли любовта " Ергенът " Алек Младенов

Кога стартира новият сезон на риалитито

Александър Младенов е новият ерген, който ще търси любовта, като ще избира сред изцяло разнообразни девойки с " ярка характерност ", както споделя самият той. Бизнесменът декларира: " Искам да намеря дамата на живота си и влизам безусловно чист ".

От видеото виждаме, че пристрастеностите бързо съумяват да се нажежат, Алек, както е прочут измежду приятелите, би трябвало да балансира сред няколко изключително запалени да завоюват любовта му дами.

Конфликти и напрегнати обстановки сред претендентките в " Ергенът " изобщо няма да липсват - феновете ще са очевидци на словесни разногласия, разделяне на " млади и остарели ", както и искрено нападателно държание.

Това обаче няма да откаже предприемачът да продължи да има вяра, че ще открие половинката си в риалити шоуто. " Искам да се влюбя, желая да си намеря човек, желая да си направя семейство. "

От тийзъра оставаме с усещане, че Алек Младенов в действителност го прави и няма подозрение в избора си... въпреки майка му не наподобява толкоз уверена.

Трети сезон на " Ергенът " започва на 21 февруари от 20 ч. по bTV
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР