Както се очакваше Холандия стана първа на "Евровизия" тази година,

...
Както се очакваше Холандия стана първа на "Евровизия" тази година,
Коментари Харесай

Холандецът Дънкан Лорънс спечели Евровизия 2019

Както се очакваше Холандия стана първа на "Евровизия " тази година, нещо което предсказаха букмейкърите, базирайки се на залозите за финала по-рано. Победата на страната на лалетата донесе Дънкан Лорънс и парчето му Arcade с 492 точки.



На второ място в песенния конкурс, който тази година се организира в Тел Авив, Израел се класира Италия, а трето място е за Русия. Македонската представителка Тамара Тодевкса беше изненадата на вечерта. Тя водеше класацията по време на гласуването на журитата на другите страни участващи в състезанието, само че след зрителския избор изпадна на 8-о място.





Сред любимците тази година бяха австралийката Кейт Милър-Хайдке с песента Zero Gravity, шведът Джон Лендвик с композицията Too Late For Love. Швейцарецът Лука Хани с песента She Got Me също.



Кулминация в шоуто бе появяването на Мадона. Кралицата на поп музиката показа паметното си парче Like A Prayer, както и най-новия сингъл Future с рапъра Куаво. Според писанията по-рано Мадона е коствала 1,3 милиона $, с цел да се появи на състезанието. Сумата е платено от израело-канадския милиардер Силван Адамс.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР