Както съобщава The ​​Hollywood Reporter, Андерсън и Питърс вече са

...
Както съобщава The ​​Hollywood Reporter, Андерсън и Питърс вече са
Коментари Харесай

Памела Андерсън се омъжи тайно за известен продуцент СНИМКИ

Както оповестява The ​​Hollywood Reporter, Андерсън и Питърс към този момент са имали връзка преди към тридесет години, разделили са се, само че още веднъж са се събрали. Звездната двойка е пазела връзките си в загадка.

Според думите на продуцента, той е бил придружаван на всички места от красиви девойки, само че постоянно е желал единствено Памела, която в положителния смисъл го прави "див ". „ Защитавам я и се отнасям с нея по този начин, както тя заслужава “, споделя Джон Питърс.



Първата среща на актрисата и продуцента се е състояла в имението на Playboy, когато Андерсън е била на към 19 години. Питърс си спомня, че когато видял Памела, схванал, че тя е ангел. Мъжът се опита да разубеди модела да взе участие в Playboy, предлагайки й сериозна кариера. Продуцентът платил за уроците по актьорско майсторство и танци на Памела, а също по този начин й оказа помощ да стартира телевизионна кариера.


Двамата дружно на премиерата на "Батман " през 1989 година

Бракът с Питърс е към този момент петият за секс признака на 90-те. Андерсън беше женена за рок музикантите Томи Лий и Кид Рок, продуцента на филми Рик Саломон и футболиста Адел Реми.



Световна популярност на актрисата донесе сериала "Спасители на плажа ", след който тя се трансформира в един от секс знаците на Съединени американски щати.



Джон Питърс продуцира редица известни филми, в това число „ Роди се звезда “, „ Супермен се завръща “, „ Човек от стомана “, „ Батман “, „ Див, див запад “ и доста други.

Превод и редакция: БЛИЦ




Двамата още веднъж дружно през 2004 година




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР