Както сами се досещате, човешкият организъм може да бъде толкова

...
Както сами се досещате, човешкият организъм може да бъде толкова
Коментари Харесай

Контролирай аромата на потта си, спечели повече женско внимание

Както сами се досещате, човешкият организъм може да бъде толкоз добре манипулиран, че даже потта може да ухае привлекателно за другия пол. Скорошно проучване потвърждава, че човек в действителност може да манипулира даже ароматите на тялото си с вярната диета, написа men.hotnews.bg. Изследването потвърждава, че мъжете, консумиращи най-вече плодове и зеленчуци, а най-отблъскващите аромати идват от хора, които постоянно употребяват храни като спагети и тестени произведения. Научно потвърдено е, че мъжкото съсловие въпреки всичко може да пуска аромати, които да притеглят женски към него, а щом съумеете да моделирате ароматите си, това значи, че в действителност може да печелите позитивни точки. Австралийските учени, които желали да ревизират теорията, почнали да търсят млади мъже и да изследват кожата им, както и ароматите, които се отделят от тях.

Като начало, откривателите почнали да иследват равнището на каротеноиди, които оцветяват кожата ни. Добрият знак нормално карал спектрохотометъра да свети в топло алено, което е знак за добра консумация на плодове. След като забелязали кои хора употребяват повече и кои по-малко плодове и зеленчуци, респондентите получили най-обикновена тениска и били помолени да създадат малко извършения с нея. След упражненията, особено подбрани дами трябвало да помиришат блузите и да оценят кои миришат добре и кои не толкоз добре. Резултатът посочил, че консуматорите на плодове и зеленчуци ухаят най-добре от всички останали.

И това е забавно: Силни магнитни стихии докарват меланхолия - четете още потребни вести на zdrave.to

Предишно изследване демонстрира, че множеството дами даже правят оценка аромата на мъже, които са редуцирали оптимално месото от своята диета. И до момента в който може да си мислите, че аромата на храната, която консумирате ще е същата като аромата на потта ви, истината се крие другаде - в бактерия, която нормално оказва помощ за ароматизирането на тялото. Учените са безапелационни, че в потта в никакъв случай не е излизала с мирис, той се ражда малко по-късно, когато същата бактерия метаболизира и добави последния щрих. Ако желаете повече женско внимание, наложително би трябвало да помислите за диетата си - значима е!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР