Както през последните няколко години, така и към края на

...
Както през последните няколко години, така и към края на
Коментари Харесай

Всички Пенсионери Веднага Да Прочетат: Ето Къде Са Пенсиите И Какво Се Случва С Тях!

Както през последните няколко години, по този начин и към края на юни 2018 година парите за пенсии са с нулева рентабилност. Консервативната капиталова политика, с която се ръководи фондът обаче, обезпечава постигането на позитивна действителна рентабилност, т.е. на рентабилност, надхвърляща темпа на инфлация за избран интервал.

На 3 октомври Министерският съвет одобри Дългосрочната капиталова политика на Държавния фонд за гарантиране резистентност на държавната пенсионна система и Средносрочната тактика за вложение на средствата на фонда за интервала 2019-2021 година

От стратегическите документи излиза наяве, че ще бъде непокътнат и през идната година прилагания до момента закостенял метод за ръководство на активите, при съблюдаване на правилата за надеждност, ликвидност и бистрота.

Настоящите пазарни условия не допускат реализирането на висока рентабилност при мечтаните ниски равнища на капиталов риск, заради което най-хубавата опция за вложение на средствата на Фонда ще продължи да бъде под формата на депозит в Българската национална банка или други принадлежности по сметки в нея.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР