Както преди 3 години на европейското, и сега на световното

...
Както преди 3 години на европейското, и сега на световното
Коментари Харесай

Полските примадони пак мрънкат

Както преди 3 години на европейското, и в този момент на международното поляците се размрънкаха от всичко. Пред пратениците на медиите във Варшава от щаба на настоящите първенци на планетата показаха неодобрение по отношение на организацията във Варна, и най-много от храната. Избраниците на белгиеца Витал Хайнен завършиха като спечелили първата фаза в група D, в която бе и нашият народен отбор. “Дружината” ще остане в морската столица най-малко до неделя, когато ще са последните мачове от поток Н на втората фаза.

Тон на недоволството зададе посрещачът и капитан на отбора Михал Кубяк. Оказа се, че той и част от съотборниците му са били избавени от апетит от футболната брачна половинка Анна Левандовска. Бившата каратека, чийто мъж Роберт е една от огромните звезди в Байерн, има лична марка здравословни десерти. Те са необятно публикувани измежду спортистите в Полща. С такива е напълнил куфара си за България и самият Кубяк.

“В началото имах хранително натравяне. Не знам на какво се дължи казусът, само че съм съвсем сигурен, че е от храната в хотела. Яденето просто не е положително, не е вкусно”, показа Кубяк пред полските медии.

Това наподобява повече от необичайно, в случай че селекцията на “Дружина Полска” е настанена в 5-звезден хотел в Златни пясъци. Оплакванията на Кубяк не стопират дотук. “Понякога даже не слизам на закуска. Храним се в трапезария. Първите 2-3 дни всичко беше наред, само че по-късно и други от нашия щаб започнаха да се оплакват от храната. Дават ни най-вече пържено, и то в едно и също олио. Не бих оценил този хотел с 5 звезди. Какво ядем ли? Запасил съм се с десертите на Анна Левандовска. Яденето е толкоз неприятно, че ми мина концепцията да отскоча до близкия “Макдоналдс”, само че не желаех да имам проблеми с треньора. Като цяло във Варна е много скучно. Хайнен не ни пуска на плажа”, прям е Михал.

Оказва се, че поляците са се сблъскали с проблеми още при започване на престоя си на морския бряг. При първата им фитнес подготовка, те имали уверението на уредниците, че след заниманието ще ги чака рейс, който да ги върне в хотела. Те обаче чакали близо час пред фитнеса без никаква диря от автобус. Тогава админът на тима решил играчите и щабът да се върнат с таксита. Всеки извадил от джоба си пари, с цел да заплати, а по-късно голямото неодобрение било, че никой не им е осребрил бележките. Курек и компания се оплакали на треньора, само че без резултат.

“Как може да се даде международно на България, където е ясно, че има проблеми!?”, недоволстват звездите на Хайнен пред полските медии.

Припомняме, че по време на Евро 2015, на което още веднъж бяхме съдомакини с Италия, “червено-белите” се оплакаха от теч в зала “Конгресна”, а още по-рано - през 2012-а на финалите на Световната лига в София, нарекоха почитателите ни “овчари” поради хвърлени на терена предмети. създател: Таня Василева, сътрудник на " Меридиан Мач " във Варшава
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР