Както повечето топ мениджъри, Юрген Клоп има както щастливи, така

...
Както повечето топ мениджъри, Юрген Клоп има както щастливи, така
Коментари Харесай

„Юрген Клоп ме остави при третия вратар на Ливърпул – но никога няма да забравя неговата класна постъпка“

Както множеството топ мениджъри, Юрген Клоп има както щастливи, по този начин и коравосърдечни страни – а Адам Богдан видя и двете от първа ръка.

Бившият маджарски национал се причисли към Ливърпул от Болтън Уондърърс през лятото на 2015 година, единствено няколко месеца преди Клоп да поеме Анфийлд. И преди идването на Клоп в Мърсисайд, Богдан избави три дузпи при победа с дузпи за Купата на Лигата над Карлайл, като алените приключиха като подгласници в надпреварата.

Ожесточен старт животът на „ Анфийлд “ видя Богдан, на 36, преместен на трето място измежду вратарите на Клоп. По-късно обаче мениджърът потвърди, че има сърце с един жест, който Богдан в никакъв случай няма да не помни.

„ Дани Уорд се завърна в клуба през януари 2016 година, няколко месеца след идването на Клоп “, сподели извънредно Богдан Ladbrokes Fanzone. „ Нямах недоволства от това решение, тъй като не се справях добре. Начинът, по който разбрах за това решение обаче не беше доста добър и това, съчетано с обстоятелството, знаех, че не се оправям...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР