Както повечето американци, Криси Тейгън и Джон Леджънд си стоят

...
Както повечето американци, Криси Тейгън и Джон Леджънд си стоят
Коментари Харесай

Кой гледа под халата на Криси Тейгън

Както множеството американци, Криси Тейгън и Джон Леджънд си стоят у дома и чакат времето да мине, с цел да може животът да тръгне още веднъж - нищо че никой не може да каже сигурно по кое време.

Едно е несъмнено обаче - по никакъв начин не им е скучно. Причината е, че имат две прелестни деца, с които да се забавляват по през целия ден, изключително в този момент, когато малчуганите не излизат и имат толкоз доста сила.

Както добре знаем, децата могат да бъдат доста изобретателни в игрите и в пакостите. Именно това демонстрира Криси Тейгън с една от фотосите си в Instagram.
 Криси Тейгън, Джон Леджънд, методът, по който хранят и отглеждат децата си, и обвиняванията на почитателите
Защо веганите ненавиждат Криси Тейгън

За какво ги подлагат на критика

Бившият модел е споделил по какъв начин до момента в който се пробва да свърши нещо в кухнята, щерка ѝ Луна е решила, че е доста занимателно да се пъхне под халата на майка си. Какво търси дребната там, единствено тя си знае, само че по реакцията на Криси, която е протекция с ръце лицето си в опити да удържи смеха си, съдим, че и майката това се чуди.

View this post on Instagram
A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Apr 1, 2020 at 12:46pm PDT

" Aко си мислите да имате деца, прелестно. Но да знаете, че в никакъв случай към този момент няма да можете да вършиме нелепости сами ", написа под фотографията Криси Тейгън.
 Криси Тейгън, изявлението за корицата на списание Glamour и признанието, че има импланти на гърдите
И Криси Тейгън си призна

Откровена - както винаги
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР