Както почти навсякъде по света, футболът в Русия е замразен

...
Както почти навсякъде по света, футболът в Русия е замразен
Коментари Харесай

Доставка с дрон и ужасена котка - как да наградиш футболист в изолация

Както съвсем на всички места по света, футболът в Русия е замразен поради пандемията. Това обаче не попречи на " Зенит " Санкт Петербург да съблюдава традицията и да връчи премията за най-хубав състезател на месеца. В самото връчване обаче нямаше нищо обичайно - наградата бе доставен до дома на спечелилия Малком с дрон, а интервенцията аргументи автентичен смут на неговата котка.

Бразилското крило показва впечатляваща форма при започване на март, преди COVID-19 да прати у дома звездите на съветската лига. Благодарение на своите гол и асистенция Малком бе избран за №1 в шампионата за миналия месец.
" Зенит " продава Малком поради... расистка традиция? Феновете на отбора не желаят негър състезател

" Зенит " реши да изненада 23-годишния играч, изолиран в жилището си на висок етаж. Във видео, оповестено в " Туитър ", някогашният кадър на " Барселона " осведоми почитателите си, че е бил инструктиран да гледа на открито. Когато отваря прозореца, камерата улавя клатушкащ се право към него дрон. Летателната машина нахлува в жилището и безвредно каца на пода. Това очевидно идва допълнително на котката на бразилеца, която под паника бяга, явно уплашена за живота си. След като получава премията си във форма на футболна обувка, Малком благодари на почитателите и ги приканва да останат вкъщи.

A special message from Malcom #StayHome pic.twitter.com/244bH5EHAY
— FC Zenit in English (@fczenit_en) April 10, 2020

Последният мач с негово присъединяване е успеха със 7:1 над " Урал ". По време на дуела последователите на " Зенит " разпънаха знаме със чудноват надпис: " Заразени сме с футбол и ще умрем за тима ". Срещата се организира макар тревожната обстановка в целия свят и възходящия брой на случаите в Русия.

54,078 people cheering together for our new man Malcom. See for yourself, not through the words of others #DavaiMalcom pic.twitter.com/N0SHlNcBWj
— FC Zenit in English (@fczenit_en) August 4, 2019

Малком дойде в Санкт Петербург предишното лято с неочакван трансфер от " Барселона ", само че дотук се регистрира единствено с пет мача и един гол. Причината - контузия в бедрото го задържа за дълго отвън терена.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР