Както Plovdiv24.bg ви информира преди минути, започна ваденето на коли

...
Както Plovdiv24.bg ви информира преди минути, започна ваденето на коли
Коментари Харесай

Динко от Ямбол помага с мощния си майбах на бедстващи край морето

Както Plovdiv24.bg ви осведоми преди минути, стартира ваденето на коли от водата на " Арапя " . Един от хората, които са в региона и оказват помощ на бедстващите, е Динко от Ямбол. Той е там със своя мощен майбах.

От Кризисният щаб в Царево молят всички искащи да оказват помощ с непринуден труд и материални дарения да се обръщат към тях за координиране на дейностите със специализиралите служби и организации на телефон 05 90 5 5018

Извършват се отводнителни действия в цялата община. Изваждат се коли от водата на плаж " Арапя ". Предстои изваждане на доста животни и газови бутилки от морето.  Към момента няма бедстващи хора.

След следващото съвещание на щаба е взето решение да се анулира Рибен фест, който трябваше да се състои на 09.09.2023 година Отменени са и всички събития от културния календар на община Царево.

Отворен е обходен път до Варвара, Ахтопол, Синеморец и Резово. Мостът при Синеморец е пристъпен за високопроходими коли. Затворен е пътят до Фазаново - работи се за отваряне и стабилизиране на моста. Проходими са пътищата до другите обитаеми места в общината.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР