Както Plovdiv24.bg ви информира преди малко, минути преди 21 часа

...
Както Plovdiv24.bg ви информира преди малко, минути преди 21 часа
Коментари Харесай

Пак издънка с пияния доктор от Хисаря, сътвори нови чудеса след поредния запой

Както Plovdiv24.bg ви осведоми доскоро, минути преди 21 часа нощес в полицията в Хисаря постъпило известие за злополука на кръстовище сред булевардите " Христо Ботев “ и " Гурко “. Според информацията, до момента в който пресичал на пешеходна пътека 54-годишен мъж бил ударен от лек автомобил " Тойота “ с 32-годишен лидер. На потърпевшия е оказана здравна помощ, освободен е за домашно лекуване. Двамата мъже били тествани за приложимост на алкохол и при пешеходеца резултатът бил над 1,2 промила. Работата продължава автоконтрольор от районното ръководство.

Проверка на " Блиц " откри, че пешеходецът е доктор Мирослав Павлов. Само преди дни той бе сниман доста пийнал да вика на пациентите пред кабинета си. " Джипито обслужва 800 души, само че рядко го намират изтрезнял и непокътнат, бабите непрекъснато се карат с него, несъответстващ е, с цел да им издаде предписания. Иначе е доста добър доктор, няма по-голям диагностик от него “, разясниха локални поданици.

Един от тях е видял нощес доктор Павлов с превързани ходила и необут, другар го е водил по стълбите на районното ръководство. От проверяващи репортерът ни научи, че истината е и комична, и трагична. Докторът пресичал на кръстовище, автомобилът на Валентин П. бил спрял, с цел да пропусне пешеходците. Павлов обаче мощно залитнал и се блъснал в автомобила. Казал, че няма искания, тръгнал си. Половин час по-късно обаче си допил и решил да се жали в полицията. Хисарските ченгета правят инспекция по случая. Заради пиянските си изцепки и откакто по медиите се популяризира скандалното видео, доктор Мирослав Павлов е на път да бъде лишен от права да практикува.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР