Както Петел вече съобщи, вчера около 13:10 часа на пътя

...
Както Петел вече съобщи, вчера около 13:10 часа на пътя
Коментари Харесай

Нова информация за фаталния удар на пътя край Цонево! 19-годишен младеж се бори за живота си

Както " Петел " към този момент заяви, през вчерашния ден към 13:10 часа на пътя сред с. Сава и с. Цонево стана тежко произшествие, при което почина жена. Днес от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна дадоха още детайлности по случая, при който има и тежко потърпевш юноша на 19 години.

``
реклама

Според първичната информация 43-годишният лидер на  «БМВ» К.П. от Варна, заради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост, губи надзор над МПС, минава през мантинела и се прекатурва отвън пътя. Вследствие на произшествието е починала 65-годишна жена, пътуваща на задната седалка. В болнично заведение е настанен с заплаха за живота 19-годишен пасажер от автомобила. По случая има формирано досъдебно произвеждане.
Пак през вчерашния ден, около 17:50 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Доктор Селимински» и ул. «Георги Пеячевич», 50-годишен мъж – Д.М. от Варна, управлващ  «Фиат», по време на придвижване, при маневра за ляв завой, не пропуща и блъска малолетна пешеходка, пресичаща пътното платно. Вследствие на случая момичето получава травма на дясна ръка, прегледано е и освободено без заплаха за живота. 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР