Както ние сме способни да градим паметта си върху опит,

...
Както ние сме способни да градим паметта си върху опит,
Коментари Харесай

Уникалните способности на котешката памет, която е по-добра и от нашата

Както ние сме способни да градим паметта си върху опит, по този начин и котките се научват посредством опити и неточности. Ако котката ви се разхожда по кухненския плот и несъзнателно с опари на котлона, то ще забележите, че по-късно месеци наред няма да повтори.
Паметта е обвързвана с страстите, а мемоари свързани с отрицателни страсти са ключа към оцеляването. Котките се учат от дейностите си и запомнят наученото в тяхна изгода.

Имате котка? Никога не правете това с нея!

Без мисъл за бъдещето
Норвежката горска котка - за какво да я изберем
Норвежката горска котка произлиза от кръстосването на късокосмести котки, пренесени от викингите в Обединеното кралство и дългокосмест...
Прочети повече
Котките живеят единствено в сегашния миг. Техният насрещен лоб не е развъртян, както човешкия мозък и те не виждат вероятност за дейностите си или бъдещето като цяло.

Някои хора споделят, че се усещат като че ли котката им ги изчаква да излязат, с цел да „ маркира “ дивана, само че в реалност те не могат да основават такива бъдещи проекти.

Тогава какво се случва в дребните им котешки мозъчета? В по-голямата си част, както при множеството животни, са мисли за оцеляване и отбрана. По-вероятно е котката ви да си мечтае да улови сочна мишка, само че защото живее в човешкия ви свят да е разсеяна от звуците на новата сушилня и да я „ нападна “, с цел да си обезпечи тишина и отбрана.

Ако котката ви хваща с ЛАПИ, значи желае да каже ТОВА
Всички котки са психопати: откритието на учените
Учените от Университета на Ливърпул са провели проучване, което е разрешило да се обясни следното: у всяка домашна котка могат да се о...
Прочети повече
Липсвате ли на котката си?

Компания за камери за домашно наблюдаване влага в изследване на котешкото държание, до момента в който притежателите им не са в близост. Котките не трансформират държанието си със или без наличието на хора. Те са себе си и са захласнати от личния си свят. Пухкавите любимци се приспособяват към хората и човешкото държание, с цел да живеят в мир с тях, само че не приспособяват човешко държание и остават правилни само на личните си инстинкти.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР