Както над 40% от населението на света, и Джей Ло

Както над 40% от населението на света, и Джей Ло ...

За какво спорят Джей Ло и Алекс Родригес.


Както над 40% от населението на света, и Джей Ло и Алекс Родригес от известно време насам прекарват дните си у дома. А условията на самоизолация водят до откриване на различни и интересни начини за разнообразяване на иначе не особено интересното ежедневие.

След клипчетата с танци, Лопес и Родригес зарадваха своите фенове с друго, в което отговарят на любопитни въпроси за връзката си. Така те отвърнаха на поредното предизвикателство в социалните мрежи - #coupleschallenge.

Това, което разбрахме от бързите питанки е, че певицата е тази, която е целунала Алекс за пръв път. Тя е и по-добрият готвач от двамата. Без особена изненада, Джей Ло харчи повече пари и й трябва повече време, за да се оправи сутрин.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Alex Rodriguez (@arod) на Мар 24, 2020 в 10:24 PDT

Родригес пък пръв е казал "Обичам те" от двамата. Освен това, той е този, който си пада повече по социалните контакти и излизанията. Годениците обаче не могат да стигнат до едни и също отговори на въпросите кой е по-романтичен, по-търпелив и кой се извинява първи след скандал. И двамата смятат, че са те...

Дженифър посочва Алекс, а Алекс посочва нея, когато става въпрос за това кой е по-голямо бебе, когато е болен, кой е по-кисел сутрин, кой е по-разхвърлян и по-забавен. 
Дженифър Лопес, Сиара, Джесика Алба и как се забавляват звездите семейно у дома
Семейните забавления на звездите в изолация

Кой е казал, че вкъщи е скучно

Независимо от тези неразбирателства по някои въпроси, Лопес и Родригес изглежда са намерили хармонията помежду си и са далеч над битовизмите. И те са двойка, като всяка друга, и определено не са перфектни.

Източник: lifestyle.bg