Както много звезди у нас, и Милко Калайджиев усети загубите

...
Както много звезди у нас, и Милко Калайджиев усети загубите
Коментари Харесай

Близанците на Милко Калайджиев - архитект и доктор - slava.bg

Както доста звезди у нас, и Милко Калайджиев усети загубите от пандемията.

Певецът анулира доста участия, измежду които и пътешестване до Лондон. Въпреки това той не губи позитивизма си и се концентрира върху другата си пристрастеност, а точно - земеделието и развъждането на животни. Изпълнителят на паметния припев „ Я елате пиленца при батко “ в този момент отглежда патици на стопанисвания от него язовир край Мезек.

Породата е неми патици, известни още и като мускусни. Те обичат свободните пространства и по тази причина Милко ги гледа край язовира, описа звездата пред „ Телеграф “. Но тази година водата доста е намаляла поради сушата и патиците нямат леговище къде да се крият от хищниците. Калайджиев купил 27 патици. Лисици и чакали обаче изяли 9 и в този момент са му останали единствено 18.

Тази порода патици яде всичко и никак не е претенциозна. Милко ги храни с жито и царевица, а те си пасат и тревички. Като застудее доста, ще ги прибере в особено построена кошара. Няма да ги коли за месо, тъй като му е тъжно да ги яде, като ги е гледал преди този момент.

Преди време имал няколко гъски и 20 кокошки, които употребил за яйца. Но му било мъчно да ги гледа около участията си и трябвало животинките да бъдат заклани. Една баба от Мезек направила от тях буркани, само че Милко не хапнал нищо, тъй като му било тъжно. Раздал ги всички на другари.

Взел си доста положително женско куче надзирател да разгонва лисиците, което родило 8 кученца точно на 8 март, когато оповестиха карантината в страната. „ Съвпадение “, споделя артистът. Раздал кучетата, даже и майката.

Певецът се радва и на заедно семейство. Двамата му сина - близнаците Антонио и Александър, обаче не са поели по неговия път. Антонио се реалокира от Хасково в София, с цел да учи в Университета по архитектура, строителство и геодезия, а Алекс е признат в Медицински университет – Плевен, написа Телеграф.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР