Както много хора по света, Пинк спазва препоръките на властите

...
Както много хора по света, Пинк спазва препоръките на властите
Коментари Харесай

Заради изолацията: Пинк се напила и отрязала косата си - slava.bg

Както доста хора по света, Пинк съблюдава рекомендациите на управляващите и остава у дома по време на пандемията от ковид. Заедно със фамилията си изпълнителката търси способи да се забавлява по време на обществената изолираност, само че от време на време нещата излизат отвън надзор.

Тъй като доста от салоните за хубост са затворени, хората по света би трябвало да прибегнат до други способи, с цел да се грижат за визията си. Въпреки че известните звезди имат повече привилегии от елементарните хора, те също са наранени от тези ограничения и са лимитирали ходенето до персоналните си фризьори.

Затова Пинк признава, че се е трансформирала в собствен фризьор до момента в който е затворена у дома. Дотук добре. Проблемът обаче се появява, когато се смесят алкохол и желанието за подстрижка. Във видео, оповестено в профила на изпълнителката, тя твърди, че от време на време ѝ идват „ брилянтни “ хрумвания, когато пийне малко повече.

„ Мисля си, че мога да се подстригвам сама и не считам, че би трябвало да заплащам толкоз пари на други хора, които да го вършат вместо мен “, споделя звездата на своите почитатели. След това тя демонстрира, че от двете страни на главата е обръснала косата си. За благополучие, Пинк не е обръснала цялата си глава, само че призна, че това може да се случи напълно скоро.

Изпълнителката непрекъснато споделя какво прави по време на обществената изолираност. Наскоро тя разгласява видео, на което се вижда по какъв начин тренира лицеви опори, а върху нея лежи едно от децата ѝ. „ Днес упражнявах с тежест от 18 кг “, написа тя.

Въпреки че признава обществената изолираност за същинско тестване, Пинк приканва своите почитатели да бъдат #ОтговорниВкъщи и да съблюдават наредбите на локалните управляващи.

Източник: tiloto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР