Както медията ни съобщи, детето, дошло с приятели от Владиславово

...
Както медията ни съобщи, детето, дошло с приятели от Владиславово
Коментари Харесай

Водолази търсиха до мрак изчезналото момиче в морето на Централен плаж във Варна


Както медията ни заяви, детето, пристигнало с другари от " Владиславово " на плаж през вчерашния ден с група другари. Около 16.30 часа плажуващи виждат, че момче и момиче бедстват в бурното море и незабавно алармират спасителите. Момчето е извадено сполучливо, само че момичето изчезва във водната буря. За да преодолеят бурното неспокойствие, шестима спасители са се държали за ръце при търсенето на момичето. 

По-късно на плажа дойдоха и близки на изчезналата госпожица. От пресцентъра на полицията оповестиха, че  в издирването са се присъединили и чиновници на РДПБЗН - Варна.

Според информацията от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи, сигнал за случая е постъпил към 17:30 часа. Съобщено е, че две малолетни деца са влезнали във водата, макар аления байрак, като едно от тях не е съумяло да излезе. Незабавно са подхванати дейности по издирването му.

Служители на РДПБЗН - Варна са изразили подготвеност за включване в издирвателните дейности в помощ на службите, виновни за търсене и избавяне на море. Сформиран е екип от водолази, който към този момент е осъществил няколко спускания, за жалост - без резултат. С рухването на вечерта, заради заплаха за чиновниците на РДПБЗН - Варна, интервенцията е била прекъсната.

При нужда от подпомагане в знешния ден, при поискване от способените служби, дейностите на водолазите ще продължат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР