Както лесно може да се провери, от месец предупреждавам с

...
Както лесно може да се провери, от месец предупреждавам с
Коментари Харесай

Николай Слатински: Пролетта ще ни се стори малка и весела нощна музика - предупредих за това

" Както елементарно може да се ревизира, от месец предизвестявам с паника,
че с това бягане след събитията и с тези закъснели, несъответстващи, половинчати и цялостни с двойни стандарти ограничения, властта ще ни докара до такива ограничавания, че пролетта ще ни се стори дребна и радостна нощна музика.
 Мнение: Титаникът на българската здравна система удари айсберга Мнение: Титаникът на българската здравна система удари айсберга
" 3899 нови инфектирани вчерашния четвъртък и 119 умряли!!! Новите инфектирани още веднъж не надвишават 4000, започваме като че ли да се движим в кр...
Защото вървим към 6-7 000 инфектирани и 200-300 умряли за денонощие.
И отговорен за тези жестоки ограничавания ще бъде не ковидът, а министър председателят ", специалистът по национална сигурност Николай Слатински в обществените мрежи.
" Започна се обикновеният спектакъл. ББ дава, раздава парички и се намира в безконечен нарцистичен празник Аз! Аз! Аз! Аз!
Той е за независимост и за работата, която ни прави свободни. Но пустите му съдружни сътрудници желаят лошотия локдаун. И няма по какъв начин, ще би трябвало да им удовлетворим това предпочитание!! ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР