Както казва оня стар лаф - “Преди разсъмване е най-тъмно.

...
Както казва оня стар лаф - “Преди разсъмване е най-тъмно.
Коментари Харесай

Силите на злото ще загубят и този път

Както споделя оня остарял лаф - “Преди разсъмване е най-тъмно ”. Затова може би новината, че в Нидерландия изборите са спечелили някакви неофашисти, може да има абсурден резултат по отношение на приемането ни в Шенген.

И това да докара до осъзнаване на обществата и в Нидерландия, и в Австрия. И като схванат, че по този начин повече не може и са пресолили манджата, да не позволен завръщането на фашизма и неуспеха на европейската концепция въобще. Тоест там да се образува държавно управление, което изключва крайните, а не противоположното - проевропейските партии да извърнат резбата и да минат към евтиния популизъм, както чакат всички. Понякога нещата би трябвало да се объркат напълно, с цел да се оправят. Не имаме вяра, че нидерландците ще позволен още веднъж фашизъм и че ще изоставен Европейски Съюз, предизвиквайки разпада му.

Косвено разследване от това ще бъде приемането на България и Румъния в Шенген, както прочее и на Северна Македония и Албания в Европейски Съюз. В последна сметка Сатаната постоянно губи, е посочила човешката история. Злото ще загуби и този път.

За нас е значимо на първо място да не се разделяме от Румъния и да опитваме някакви тарикатлъци, а да вършим това, което би трябвало. “Съединението прави силата ”, както написа на постройката на Народното събрание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР