Както информирaхме по-рано днес, първият сняг в България вече падна.

...
Както информирaхме по-рано днес, първият сняг в България вече падна.
Коментари Харесай

Първият сняг падна и в България. Време е да сложим зимни гуми

Както информирaхме по-рано през днешния ден, първият сняг в България към този момент падна. Макар да е малко и да е единствено по високите планински елементи - на Черни връх и на връх Ботев, това е знак, че наближава времето да сменим гумите на колите си.

Припомняме ви, че извънредно значимо е водачите да излязат на пътя със зимни гуми, тъй като те им помогат да се оправят с рисковите зимни условия при ръководство на колите.

Ниските температури, засилените снеговалежи и заледените пътища понижават сцеплението на летните гуми, което затруднява прекъсването и основава причина за тежки произшествия. Затова не рискувайте и не чакайте, а се възползвайте до края на месеца от промоцията с 35% отстъпка от базовата цена за всички леки, бусови и 4х4 гуми на най-големия вносител на гуми за България - "ДИАНА ". Направете на-добрия избор за сигурността на автомобила ви. Също до края на месеца се възползвайте и от отстъпка 25% от базовата цена на услугите по замяна на гуми, където експертите от "ДИАНА " ООД ще ви оказват помощ с професионални препоръки и отговори на всички въпроси, свързани с гумите за вашия автомобил.

https://diana-ltd.com/

Отстъпките не могат да се комбинират с други отстъпки, промоции или понижения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР