Както информирахме, два ротвайлера нахапаха внуците на възрастен мъж от

...
Както информирахме, два ротвайлера нахапаха внуците на възрастен мъж от
Коментари Харесай

Кметът на Железница за ротвайлерите, които нахапаха деца: Кучетата не са били агресивни, даже...

Както информирахме, два ротвайлера нахапаха внуците на възрастен мъж от село Железница, който твърди, че децата по никакъв метод не са ги провокирали. Пострадалите са в болница. 

``
реклама

Собствениците на ротвайлерите са арестувани за 24 часа. Те настояват, че кучетата са избягали и в този миг са били търсени. 

Кметът на Железница Дойчин Сремкин описа за случая пред Нова тв: 

" С кварталния контрольор започнахме да търсим кучетата. Те са пристигнали от Симеоново. Жителите на селото са ги видяли. Кучетата не са били нападателни, дори деца са ги обгрижвали преди случая. Не знам тъкмо кое е предизвикало експанзията. 

За да го гледаш това куче, то изисква грижа, внимание - скърбя за децата. Знам,че живеят в чужбина, идват тук при дядото и бабата.

Преди обяд същия ден в обществените мрежи е пусната публикация, че кучетата се търсят, след това разбрах, че са пуснати. "

Има хора, които пускат бездомни кучета, с цел да основават проблем на популацията, само че ние вземаме ограничения. "

От екоинспекцията също удостоверяват, че кучетата не са показали експанзия даже при залавянето. Пострадалите деца се възвръщат.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР