Както идваше колата на доктора, убиецът изскочи, скрит зад маслиново

...
Както идваше колата на доктора, убиецът изскочи, скрит зад маслиново
Коментари Харесай

Случаен Ловец Е Видял Убийството На Кардиолога! Това, Което Разкри За Красимир Е Покъртително!

Както идваше колата на доктора, килърът изскочи, прикрит зад маслиново дърво, и чух първия изстрел. Докторът спря колата, излезе от нея и потегли да тича в противоположна посока към град Сития, викайки за помощ. Последваха втори, трети изстрел. Започна да вика: „ Ей, момчета, момчета “, описа по тв „ Антена “ главният очевидец. Две денонощия след нещастието обществеността в Крит още е настръхнала от убийството на доктор Каландзакис, което се случи точно на рождения му ден, както и последвалите изповеди и шокиращи откровения за закононарушението. Смята се, че зад убийството стоят любовен триъгълник и апетити за огромно завещание.

Убитият на остров Крит 62-годишен кардиолог подозирал 38-годишната си брачна половинка Деси Говедарова в невярност и желал тест за бащинство. Д-р Христодулос Каландзакис беше убит с четири патрона в събота. За убийството са арестувани 37-годишният български служител на реда Красимир Карчев и брачната половинка на жертвата, които са били любовници, написа Блиц.

Мъжът към този момент е направил признания пред гръцката полиция. Карчев опитал да убие мъжа на любовницата си и на 23 септември. Планът му обаче не сработил, тъй като наоколо имало хора. Затова се прибрал в България и се върнал назад на 6 октомври. За сряда сутринта е отсрочено делото за установяване на мярката за неотклонение на двамата българи арестувани за убийството на 62-годишния доктор Христодулос Каланзаки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР