Както и се очакваше, новата песен на Криско и Галена

...
Както и се очакваше, новата песен на Криско и Галена
Коментари Харесай

Песен на Криско и Галена ви шокира? БГ музиката помни и по-странни дуети, припомняме ви ги!

Както и се очакваше, новата ария на Криско и Галена прекатурна всички ранглисти единствено за дни. Въпреки че дуетът беше непредвиден, няма по какъв начин да не признаем, че парчето се е получило сносно. Така да се каже, взело е най-хубавото от жанровете на изпълнителите си и по този начин се трансформира в абсолютния летен шлагер.

Съвместната работа на Криско и Галена обаче изненада мнозина, като бяха оповестени безусловно всевъзможни мнения - както " ужасно е ", по този начин и... ами не съвзем ласкави. Мнозина от коментиращите не възприемат взаимния план на топ реализатори от два разнообразни жанра, само че желаеме да им кажем нещо: не се правете на чак толкоз шокирани! И повода за това е, че историята на българската музика помни и други странни на пръв взор колаборации. Припомняме ви ги!

Виж още: Религиозен, политически, честен: Най-големите кавги, в които са се забърквали поп-фолк певици

Сашка Васева и Алфредо Торес

" Хитът на сезона " се появи напролет на 2018 година Двамата се сближиха по време на присъединяване им във VIP Brother, като и тогава мненията бяха прекомерно поляризирани. " Певицата на всички хора от народа, да ядем и пием ни е втората природа ", пееше се в песента.

Виж още: Бати стана тати преди 10 месеца! Дъщеричката на Криско с празник, вижте чаровното хлапе!

Папи Ханс и Азис

Най-пресният образец. " Тясно " се появи при започване на юли и изненада мнозина. Текстът и музиката са дело на двамата реализатори. Сюжетът е провокативен, а към двамата танцуват красиви млади дами, които съблазняват окото на фена.

Виж още: Звезден дом: Красивата къща на Анелия, където тя обожава да прекарва времето си

Николета Лозанова и Ванко 1

Това беше толкоз от дълго време, че песента излезе от R&B Records. Тогава певчевските умения на Николета Лозанова бяха тематика номер едно в страната, а в клипа се появяваше даже и Валери Божинов. 

Виж още: Алекс Раева в чудесна форма на плажа и с значимо обръщение

Азис и Ванко 1

" Василке, отново ли киснеш на тая мивка "? Така стартира шлагерът на двамата " Като тебе втори няма ". Но това е втората им обща ария, " Луд ме правиш " я предшестваше. 

Виж още: Лято като никое друго: Романтичната и споделена морска почивка на Алекс и Влади

Устата

Тук нямаме колаборация, само че пък песента " Дебел " заслужава да бъде точно тук. Тя излезе преди година и в нея видяхме устата, какъвто не го бяхме виждали. Сам, без поп-фолк и толкоз бърза... хм, уста, че и рапърите от крайните квартали могат да му завидят. В нея той си сподели това, което му тежеше на душата. " За твоята компания не съм от най-желаните, ето що джуджетата ненавиждат великаните ", беше единствено част от текста.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР