Както и да го погледнем, лятото си отиде. Хубавото обаче

...
Както и да го погледнем, лятото си отиде. Хубавото обаче
Коментари Харесай

Колко труден може да бъде Пътят на честта

Както и да го погледнем, лятото си отиде. Хубавото обаче е, че чуденето какво да гледаме също е към своя край. Причината е, че с настъпването на есента започват нови сериали, а към този момент добре познати ни се завръщат с нови сезони.

Голямото завръщане в " Откраднат живот "

" Кръвни връзки " идва скоро

Такъв образец е осмият сезон на " Откраднат живот " , който ще започва на 10 септември. Сега обаче ще обърнем внимание на един нов български сериал - " Пътят на достойнството " .

Към момента нямаме доста информация за него, само че знаем, че е въодушевен от същинска история за силата на една жена и майка, в чиято роля ще забележим Силвия Петкова .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Silvia Petkova (@silvia_petkova_) на Авг 24, 2019 в 1:52 PDT

Животът ѝ е безусловно естествен - има любящ брачен партньор и наследник. Всичко за нея обаче се прекатурва, когато брачният партньор ѝ е открит мъртъв.

Тя ще би трябвало да премине през компликациите на живота дружно със дребния си наследник. Ще има и нелеката задача да го направи и в същото време да остане вярна на себе си без значение какво ѝ е подготвила ориста.

В основните функции, с изключение на Силвия Петкова, ще забележим Ивайло Захариев, Веселин Плачков и други. Премиерата на " Пътят на достойнството " е на 9 септември от 22 ч. по NOVA
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР