Както грима, така и стилът ни на обличане трябва да

...
Както грима, така и стилът ни на обличане трябва да
Коментари Харесай

10 неща, които да изхвърлите от гардероба си, за да изглеждате с 10 години по-млади

Както грима, по този начин и стилът ни на обличане би трябвало да отразява нашата възраст и би трябвало да се промени, когато остареем. Тази блуза, която ви е била обичана на 18, в този момент може да навреди на вашия тип, като добави години към възрастта ви или ви накара да изглеждате по-пълни.
Ето кои неща би трябвало да изхвърлите от дрешника си или най-малко да носите колкото е допустимо по-малко.

1. Мрежести чорапогащници

Тези чорапогащници са подобаващи за фешън ревю или за фотосесия. В всекидневието наподобяват прекомерно провокативни и също по този начин могат да ви състарят с 20 години. Трябва да дадете преимущество на чорапогащниците без шарки. С тях ще изглеждате стилно.

2. Блузи вид прилеп

Блузите с подобен ръкав са комплицирани за носене, тъй като наподобяват добре единствено върху девойки с доста тънки фигури. Ако вашата фигура е друг вид, по-добре се откажете от тези блузи. Широките сегменти под мишниците се сливат с тялото, трансформирайки тялото в едно огромно цяло.

3. Дрехи от екзотични тъкани

Носенето на блуза, направена от пълен текстилен материал, дружно с панталони от лека транспарантна тъкан, е доста неприятна концепция. Като цяло, съчетаването на екзотични стилове на облекло постоянно е мъчно. Залагайте на стандартни, само че качествени материи.

4. Камъчета, принтове и други украшения

Неща като транспарантни материали или сърца и кръгове на облеклата ви карат да изглеждате по-стари. Това не значи, че би трябвало да се отказвате от декорациите изцяло. Просто се уверете, че дават отговор на вашия жанр на облекло.

5. Сладки принтове и слогани

Трябва да сперте да харчите пари за блузи с ярки принтове и разнообразни надписи. Не купувайте облекла, които ще излязат от мода след няколко седмици. Придържайте се към традиционии, елементарни детайли.


6. Дрехи в земни тонове

Сиво-зелено, маслинено, мрачно жълто и кафяво не отиват на всички. Най-често те подчертават върху бръчките и придават на лицето ви вреден тип. Заменете облеклата в земни тонове с такива с по-ярки цветове.

7. Изключително топли обемни шапки

Не е нужно да избирате сред хубост и комфорт, можете да имате и двете. Просто не забравяйте да избягвате обемните шапки с украшения. Заменете ги с по-стилна плетена шапка или огромна качулка.

8. Колиета с перли или огромни камъни

Перлите са класика, която доста от нас носят неправилно. Не залагайте на солидните бижута. Ако желаете да носите перли, носете колиета с дребни перли.

9. Неподходящ избор на бизнес облекло

Когато става въпрос за бизнес облекло, би трябвало да избирате облекла, които не изкривяват пропорциите на тялото ви.

10. Дрехи с многочислени украшения

Дрехи с доста ципове, копчета, джобове или всички това едновременно са били съвременни преди 30 години. Такива облекла сигурно ще прибавят няколко години към външния ви тип.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР