Както е казал Толстой: “Всички щастливи семейства си приличат, всяко

...
Както е казал Толстой: “Всички щастливи семейства си приличат, всяко
Коментари Харесай

9 неща, характерни за щастливите двойки

Както е споделил Толстой: “Всички щастливи фамилии си наподобяват, всяко нещастно семейство е нещастно посвеому “. И в това има доста истина – щастливите двойки са постигнали естетика и съгласие във връзките си, тъй като следват някои елементарни, само че доста ефикасни правила.

№1 Те поддържат ползите на другия
Не е нужно дамата да схваща пристрастеността на половинката си към футбол, шах или лов на риба. Както и не е належащо той да търси логичност в сбирката й от 50 чифта обувки или също толкоз бюти артикули. Важно е обаче, че те почитат ползите на другия и още повече – ги поддържат, без да ги съдят или да се пробват да ги трансформират.

№2 Те в никакъв случай не си лягат скарани
Щастливите двойки може да останат будни цяла нощ, до момента в който не решат казуса, само че в никакъв случай няма да си легнат скарани. Ако си легнат скарани и ядосани, е доста евентуално да се разсънят чувствайки се по същия метод. Когато се сдобрят и заспят спокойни, на сутринта даже се чудят защо са се скарали.

№3 Те не се санкционират с безмълвие
Когато са се скарали, щастливите двойки не стопират да си приказват с часове, тъй като мълчанието е наказване с две остриете – хем нараняват колегата си, хем огентяват себе си. Много по-лесно и потребно и за двамата е, да обсъдят казуса, без значение какъв брой ядосани се усещат. След това ще им олекне и ще се върнат към естественото си всекидневие, вместо да прекарат цялата вечер ядосани и в безмълвие.

Кратко, просто и ясно за това какво е “щастлива връзка ”

№4 Те постоянно се интересуват един от различен
Колкото и с напрежение и стресиращо да е всекидневието им, щастливите двойки постоянно намират време да се обадят или да пишат на другия – просто ей по този начин, да ревизират дали са добре. Тези дребни жестове на внимание, изключително в заетите дни, демонстрират доста обич и отношение, а и карат другия да се почувства по-специален.

№5 Те се оправят със отговорностите бързо
И най-щастливите двойки би трябвало да заплащат сметки и да се разправят с досадни разноски. Никой не може да избяга от отговорностите, само че всеки взема решение самичък по какъв начин да ги посрещне. Щастливата двойка си построява привички, прави описи и постоянно търси най-бързия и сполучлив метод да се оправи с финансите. Тя няма да пропилее уикенда си в разногласия за сметката за тока или някоя спонтанна покупка.

№6 Те имат свои лични другари
Това, че са щастливи дружно, не значи, че не се разделят, а тъкмо противоположното. Всяка “половинка ” от двойката има свои другари, с които излиза постоянно и по настрана, а когато двете половинки се съберат, най-малкото има какво да си опишат. Те рядко отхвърлят предложения и не са до приятелите си, тъй като почитат правото на другия да има собствен личен кръг от близки.

№7 Те не се съпоставят с други двойки
Щастливите двойки не се състезават с останалите двойки за това кой къде е отишъл на отмора, каква къща си е купил и така нататък Те неслучайно са щастливи – разкрили са това, което работи за тях и се придържат към него. А когато видят някоя друга щастлива двойка, те се радват за нея и даже се стимулират да са още по-добри един и за различен.

№8 Те поддържат фантазиите си
Независимо дали става дума за намаляване с 5кг, покачване на работа или съвършената домашно приготвена пица – щастливите двойки поддържат и най-щурите фантазии на другия. Разбира се, не приказваме за сляпа и изкуствена поддръжка, а за съзнателна мотивация, която да вдъхне на колегата религия в личните му умения.

№9 Те постоянно се стараят
В началото на всяка връзка, и двете страни поставят доста старания – да се харесат, да се потвърдят и така нататък Разликата при щастливите връзки е, че този хъс за усърдие не отшумява (напълно) и след honeymoon интервала. В една такава връзка, и двамата сътрудници поставят всекидневно, въпреки и от време на време дребни старания и жестове, с цел да покажат на другия, че към момента го желаят, ценят и обичат. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР