Както е известно, в настоящия сезон продуцентът Магърдич Халваджиян оваканти

...
Както е известно, в настоящия сезон продуцентът Магърдич Халваджиян оваканти
Коментари Харесай

Катя от Ритон влиза в Капките - Халваджиян отряза Здравко заради лобизъм към една от участничките - вижте коя...

Както е известно, в сегашния сезон продуцентът Магърдич Халваджиян оваканти стола си до Хилда и Фънки, и във всяко предаване мястото му заемат звезди от музикалнте и артистичните среди.

В последното шоу предишния понеделник оценяващите даже бяха четирима, защото се включиха близнаците братя Аргирови. Идея журито да бъде 4-членно имало и за предаването на следващия ден, като била отправена покана към Катя и Здравко от " Ритон ".

В края на лайфа предишния понеделник обаче водещите оповестиха, че единствено нежната половинка от дуета ще вземе присъединяване в шоуто. Това озадачи почитателите на звездите, които се приготвят за концерта си " Чакаме ви с обич " на 30 май, защото не се разделят по никакъв мотив.

Зад кулисите на " Капките " настойчиво се мълви, че Здравко имал уязвимост към една от участничките. Пред сътрудници от музикалната колегия той не криел, че се възхищава на Тита и хвалел пред всички музикалната й заложба. Това обаче стигнало до ушите на Маги Халваджиян. Хитрият арменец взел решение да не рискува със Здравко, с цел да не проличат благосклонностите му към Тита. Още повече, че шоуто започва с режисьорски гаф, който прати смс-ите на Милко в сметката на певицата от Силистра.

Припомняме, че преди няколко години и Катя, и Здравко се появиха в " Капките ", само че в техните облици се превъплатиха водещите Рачков и Зуета. Един от емблематичните шлагери на дуета, " Джалма ", имитараха и Диана Любенова и Стефан Рядков в сезона от 2013 година
това беше загл при нас.. в случай че ти хрумно може др
САМО В ПИК: Катя от " Ритон " влиза в " Капките " - Магърдич отряза Здравко поради лобизъм към една от участничките - вижте коя...
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР