Както е известно, ситуацията с Brexit поставя в сложна ситуация

...
Както е известно, ситуацията с Brexit поставя в сложна ситуация
Коментари Харесай

След Брекзит: Леден Душ За Българите Във Великобритания! Вижте Каква Брадва Готвят!

Както е известно, обстановката с Brexit слага в комплицирана обстановка освен жителите, които желаят да обитават на територията на Англия, само че и тези, които от дълги години живеят и работят там. Под въпрос остават няколко доста съществени казуса — какво ще се случи с жителите, които работят там? С техния застрахователен статус? Какви права ще имат децата родени от имигранти там? Онези, които работят полулегално съгласно законите на английското законодателство, само че въпреки всичко се обезпечават, ще могат ли да употребяват британска пенсия? Достатъчно доста въпроси, които обаче към този момент нямат отговор.

Другият огромен проблем на доста имигранти е правото на здравни и обществени услуги, както и правото да обитават на територията на страната. Мей заплаши, че ще има разнообразни условия за живущите в Европейски Съюз и отвън общността, само че те ще бъдат много строги. Премиерът на Англия съобщи още, че не приема австралийския модел за работа с имигрантите, който бе основан след продължителни митинги в страната, написа разкрития.ком. Целта на Мей е да понижи чистия брой имигранти — сега те са към 270 000 годишно. Според проектите на държавното управление, те не би трябвало да бъдат повече от 100 000 на година. И даже по-малко от това.

Що се отнася до актуалните мигранти, които живеят и работят легално там, занапред ще се взема решение какви ограничавания ще им бъдат наложени.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР