Както е известно, щерката на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков

...
Както е известно, щерката на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков
Коментари Харесай

Известността не блазни Йоанна Слабакова

Както е известно, щерката на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков – Йоанна, учи медицина и с усмивка признава, че е неприятна композиция от двамата.Още от напълно дребна е разкрила, че медицината ѝ е забавна и е решила да се потвърди в сфера, доста по-различна, от тази на родителите ѝ. “Дразни ме, когато считат, че съм стигнала до там, където съм, с помощта на нашите. Има го този комплекс да се мъчиш да се доказваш и да си упорит, тъй като майка ти и татко ти са някой ”, сподели Йоанна в предаването „ Говори с Ива ” на Ива Софиянска-Божкова по Нова телевизия.

Йоанна споделя, че в никакъв случай не е желала да бъде известна и това не я блазни. Предпочита да бъде просто Йоанна и се радва, че в университета и в лечебните заведения, в които стажува, най-често не знаят кои са родителите ѝ и по този начин тя може умерено да реализира задачите си.

Тя разкрива още, че Андрей и Ернестина не са били по никакъв начин строги като родители.„ Моментът на почтеност сред мен и родителите ми е значим. Не съм ги лъгала за безусловно нищо. Имаме другарски връзки, не са строги ”, споделя още Йоанна. „ Майка ми и татко ми са въплъщение на всичко, което може да искаш в една връзка и всичко, което не искаш. Хем се обичат безумно доста, хем са ужасно несъвместими. Реално и да се карат, и да имат проблеми – отново, каквото и да се случва, те в никакъв случай няма да се разделят. Хубаво е да ги виждам ”, споделя Йоанна Слабакова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР