Както е известно, режисьорът на десетки видеоклипове имаше яростна битка

...
Както е известно, режисьорът на десетки видеоклипове имаше яростна битка
Коментари Харесай

Люси: Явно Моника много работи, тя пак ще изкара пари, но не пишете за милионите, секс играчките и бельото на тази госпожица

Както е известно, режисьорът на десетки видеоклипове имаше гневна борба с манекенката, която приключи в съда - тя заведе дело за клюка поради думите му във " ВИП Брадър ", че си изкарва прехраната с най-древната специалност. Неотдавна стана ясно, че Валериева е изгубила делото на първа инстанция и Иларионов е оневинен.

По-рано през днешния ден Моника написа, че имало хора, които злобеят и се радат, че тя е обрана. Валериева за следващ път заявява, че си изкарва хляба (или по-скоро хайвера) честно - с доста труд, а не от субсидии на великодушни мъже, каквито клюки от години се носят.

" Не съм от хората, които се радват, когато на някой му се случи нещо неприятно. И аз съм обиран, ужасно е неприятно, въпреки че при мен няма такива размери на вредата. Каквото и да споделям за Моника Валериева, е ненужно...Хората сами си вършат изводите. Явно доста работи момичето, щом в дома си съхранява пари и бижута за половин милион. Но да не се тормозим толкоз за нея - тя отново ще работи. Нека се тормозим за естествените хора, които за цялостен живот интензивен труд не могат да завоюват толкоз. И за пенсионерите, които бедстват с по 200 лв. пенсии. За тях пишете, а не за милионите, секс играчките и бельото на тази девойка ", съобщи Люси Иларионов.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР