Както е известно, по време на извънредната видеоконференция на 17

...
Както е известно, по време на извънредната видеоконференция на 17
Коментари Харесай

Закупените билети за България – Унгария ще бъдат валидни за новата дата на срещата

Както е известно, по време на изключителната видеоконференция на 17 март с присъединяване на всички страни членки на УЕФА, бяха избрани нови дати за провеждането на отсрочените баражи за класиране на европейските футболни финали. Според обновената стратегия полуфиналният плейоф сред България и Унгария би трябвало да се състои на 4 юни на стадион „ Васил Левски “ в София.  УЕФА насрочи нова дата за баража с УнгарияПри триумф в дуела против Унгария на 4 юни (четвъртък), националният отбор на България ще се класира за финалния плейоф. Той е пренасрочен за 9 юни (вторник) и в него възпитаниците на Георги Дерменджиев още веднъж ще имат домакинско преимущество, а противник ще е спечелилият от баража сред Исландия и Румъния.

Вече закупените билети за България – Унгария ще бъдат годни, без значение от датата на осъществяване на срещата, стига тя да не бъде при закрити врата.  " Лъвовете " могат да запишат служебна победа над Унгария
УЕФА продължава да следи деликатно обстановката на континента и е в подготвеност за взимане на нови изключителни решения.
На този стадий продажбата на нови билети няма да се реализира.

БФС ще дава на обществеността навреме информация за всички промени, касаещи идните баражи. Федерацията си дава сметка, че в обстановка на изключително състояние, българските жители имат разнообразни цели и с тези съображения взе решение от 23 март, понеделник, притежателите на билети за България – Унгария да имат и опцията да върнат своите билети и да получат съответната финансова отплата.

Процедура за връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени чрез партньорската мрежа на Eventim.bg, се възвръщат от съответния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от уеб страницата на Eventim.bg:

- с кредитна карта - би трябвало да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат персонално и до 7 работни дни ще бъде възобновена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

- с натрапен платеж или по банков път – почитателите би трябвало да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. " 6-ти септември " 58, София, където ще бъде възобновена сумата в брой.

За повече информация по отношение на процедурата за връщане на билети: [email protected]
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР