Както е известно, мъжът отказал да купи закуска на меркантилната“

...
Както е известно, мъжът отказал да купи закуска на меркантилната“
Коментари Харесай

Египтянка се омъжи, но само 40 дни по-късно захвърли съпруга си, защото не ѝ купил дюнер

Както е известно, мъжът отказал да купи закуска на „ меркантилната “ си жена, тъй като преди този момент тя била към този момент пила сок, платен с негови пари. Египтянката подала документи за бракоразвод единствено 40 дни след сватбата, тъй като мъжът ѝ се оказал прекомерно свидлив и не изискал да ѝ купи дюнер по време на разходка. Това оповестява Khaleej Times. „ Според традициите, нас ни срещнаха родителите. За първи път го видях единствено два месеца преди сватбата. Въобще не забелязах каква е скъперник. Още първата седмица след сватбата той ми съобщи, че ненавижда да върви където и да е, тъй като това било „ профукване на пари “. “, споделя дамата.
Но повода тя да остави мъжа си не били тези думи, а случай по време на първата им взаимна разхода 40 дни след сватбата. По думите на дамата, тя помолила мъжа си да ѝ купи дюнер, само че той отказал с претекста, че тя към този момент си била купила сок с негови пари. След това той също я обвинил в меркантилност и предпочитание да му изхарчи парите.

Отбелязва се, че след този случай дамата се върнала при фамилията си и още в същия ден е подала документи за бракоразвод. Съдът ще прегледа документите през идната седмица.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР