Както е добре известно, британското кралско семейство взима отбелязването на

...
Както е добре известно, британското кралско семейство взима отбелязването на
Коментари Харесай

Коледна декорация в замъка Уиндзор

Както е добре известно, английското кралско семейство взима отбелязването на всеки формален празник извънредно съществено.

Но необятната общност не се замисля, че тези мотиви основават най-вече работа за тези, които не са пред обектива на камерите. Знаейки, че безусловно целият свят ще следи всяка тяхна стъпка, многочисленият екип, който се грижи за високопоставените особи, изпипва всяка детайлност до съвършенство.

От зашеметяващиге тоалети на Меган и Кейт до всяка тирада на Елизабет II, всичко е резултат от труд и дисциплинираност, които остават скрити зад кулисите.



С наближаването на Коледа стартира и подготовката да посрещането на Рождество Христово и надлежно настава и време за украса на всички крепости, които са благосъстоятелност на Короната. Ако към момента нямате ентусиазъм, предлагаме ви неповторим взор към украсата на вековната постройка, чието име (буквално) е синоним с това на кралското семейство – замъкът Уиндзор.

В другите зали на постройката са сложени коледни дървета, взети от парка Уиндзор и са декорирани в алено, златно, разнообразни орнаменти, панделки, блещукащи светлинки и всяко едно има на върха си дребен ангел. В залите за публична вечеря са подредени със остарели златни и сребърни принадлежности и други обичайни украшения, завещани на замъка от епохи история.

Когато личният състав е подготвен с цялостната декорация, последните елементи ще бъдат непокътнати са самата Елизабет II и останалите членове на кралската фамилия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР