Както добре ни е известно, спортистите приключват с кариерата си

...
Както добре ни е известно, спортистите приключват с кариерата си
Коментари Харесай

Краят на една ера за Мария Шарапова

Както добре ни е известно, спортистите завършват с кариерата си много млади. Никак не е изненадващо, че повече от тях на 30+ години към този момент са " пенсионери ".

Именно по тези стъпки върви и 32-годишната Мария Шарапова, която разгласи, че завършва със спортната кариера. В профила си в Instagram тенисистката качи детска фотография, на която я виждаме напълно дребна на корта.

" Тенисът ми сподели света и ми сподели от какво съм направена. С него тествах и измервах растежа си. Така ще бъде и в бъдеще - каквото и да избера за идната глава от живота си, за идващия връх, все по този начин ще не преставам с подтик. Ще не преставам да се изкачвам. Ще не преставам да раста. Тенис, споделям ти довиждане ", написа под фрагмента Мария Шарапова.

View this post on Instagram
A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on Feb 26, 2020 at 5:19am PST

Руската тенисистка се радваше на превъзходна кариера през годините. Тя стана петкратната носителка на трофеи от Големия шлем. След едногодишна възбрана за игра през 2016 година (тъй като беше упрекната в потребление на неразрешени субстанции), през 2017 година Мария Шарапова още веднъж се завърна на корта, само че повече не съумя да пожъне огромни триумфи. Последвалите неспирни контузии очевидно са взели връх. Очевидно това е довело и до решението ѝ да се отдръпна.

Признаваме си, че в действителност ще ни липсва на корта. Няма друга с подобен състезателен хъс и по този начин присъщото за нея шумно охкане по време на игра.
 Григор Димитров, Мария Шарапова и закачките им по време на шампионата в Австралия
Закачките на Григор Димитров и Мария Шарапова

Старата обич наслойка не хваща
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР