Както добре е известно на феновете на Том Круз, че

...
Както добре е известно на феновете на Том Круз, че
Коментари Харесай

Сгодени ли са Том Круз и Елизабет Мос

Както добре е известно на почитателите на Том Круз, че той е разпален последовател на сциантологията от доста години. Актьорът не един път е споделял, че е извънреден покровител на тази система от религиозни вярвания и метафизичен хрумвания, която изповядва комбинация от просвета и нематериалност, като има вяра в безсмъртието на духа.

Макар да не обича да приказва за религиозните си убеждения, актрисата Елизабет Мос също споделя тези вярвания. Може би това е една от аргументите в последно време редица таблоидни издания да разясняват, че точно около сциантологията двамата са станали по-близки и даже че са се сгодили.

По време на гостуването си в предаването Watch What Happens Live With Andy Cohen Елизабет Мос беше запитана от водещия дали слуховете, че се омъжва за известната екшън звезда, са истина.
 Снимка 308883

Тя, несъмнено, опроверга въпросните изказвания, като сподели, че е била безпределно сюрпризирана и объркана, когато е попаднала на новините за бъдещия ѝ годеж и най-много от реакцията на доста хора, които са почнали да ѝ честитят и да я питат за какво не им е споделила огромната вест. После е схванала, че с въпросите си приятелите ѝ в действителност са се шегували, поради неуместната обява.

Актрисата също разяснява, че не корицата на таблоидното издание, на което са двамата с Том Круз, фотографията е фотошопирана, тъй като тя в никакъв случай не е имала такава прическа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР