Както Burgas24.bg съобщи на шести декември, без никакви индикации, Михаела

...
Както Burgas24.bg съобщи на шести декември, без никакви индикации, Михаела
Коментари Харесай

Изчезналата Михаела е още е в Берлин! Немски служби отказвали да я върнат на родителите ѝ


Както Burgas24.bg заяви на шести декември, без никакви индикации, Михаела бяга от вкъщи си. Това се случва за повторно през годината, само че през юни тя въпреки всичко се връща. След като е оповестена за търсене, при започване на януари немската полиция я намира в апартамент в берлинския квартал " Шпандау ". Момичето е изведено от квартирата, населявана от приятеля ѝ и фамилията му, като е настанена в обществен дом в Берлин. Майка ѝ, Пенка, получава позвъняване от въпросния обществен дом. Мъжът, който звъни се показва за преводач и реализира връзка с две дами, оповестява БНР.

" Първият им въпрос, на госпожите, беше " Имам ли нещо срещу Михаела да остане при тях? “. Което, за мен, е неуместно и им споделих, че желая детето ми си пристигна при мен, у дома, да знам къде е и какво се случва с нея. Следващите им въпроси – в каква среда живеела, какви ни били материалните условия… Някакви неуместни въпроси. След това ми обявиха, че тя се чувствала добре там, където се намирала и не желала да се прибира в България “, споделя Пенка.

Същата вечер, преводачът се обажда, с цел да каже, че Михаела е пусната от вкъщи, с цел да се прибере в квартирата, тъй като там се била чувствала добре. Майка ѝ няма пояснение по какъв начин и кой е разрешил тя да напусне страната, откакто нито тя, нито брачният партньор ѝ са издавали пълномощие, с което тя може да излиза зад граница. Родителите на момичето са в невъзможност и се надяват щерка им да се върне назад.

Повече за случая вижте в нашата тематика!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР