Както Борисов използва през втория си мандат Реформаторския блок като

...
Както Борисов използва през втория си мандат Реформаторския блок като
Коментари Харесай

Политологът Петър Чолаков: Ген. Мутафчийски и щабът бяха маската на премиера Борисов

Както Борисов употребява през втория си мандат Реформаторския блок като смокинов лист, поставяйки ги на сериозни министерства, с цел да си измие ръцете с тях, по този начин и в този момент пусна напред професор, лекар, военачалник - господин Мутафчийски.
И залогът бе подобен: Борисов поставя като маска този щаб и чака дали ще го удари вирусът. Хората харесаха Мутафчийски. И тогава Бориов си появи до Мутафчийски и сподели, че ГЕРБ са настояли да сложат генерала, познавали се от двадесет години. Ако нещата се бяха объркали - по-добре човек да не е на мястото на Мутафчийски, щяха и с него да си измият ръцете. Това съобщи пред bTV политологът Петър Чолаков.

Тзи маска не е хвърлена в кошчето. Но има и нова маска - това е министърът на опазването на здравето, претрупан да се отпътува с изключителната епидемиологична конюнктура. Това са тези бушони, сподели още той.

Президентът Радев се опитваше да се включи в диалога, само че когато играят други играчи, той бе част от публиката, счита политологът.

В икономическите ограничения, които ползва държавното управление остават много незнайни, уточни политологът и избори някои от тях.

Какво става с ББР, сякаш се размина на икномическия министър. Той би трябвало да знае за тази транзакция. Остана юнашкото доверие, което ръководещите гласоподаваха на тази банка. Ами арогантността на депутатите да покачват заплатите си по време на пандемията.Това било популизъм, по какъв начин по този начин? После се отхвърлиха от заплатите, след това взели част от тях... Ами това което Горанов показва като надменност във връзка с дребния човек?! Ами ограниченията в туризма, някои които са трагикомични - да вземем за пример това да си търсим чадърите с приложение. Истинската опция бе отнета - в случай че отидеш 14 дни в Гърция, след това 14 би трябвало да се мариноваш у дома.

Вече имаме 160 000 безработни в бюрата по труда. Не броим тези, които се надяват, че ще ги вземат на работа.. Ако се окаже, че не сме се преборили с вируса и бизнесът продължи да страда, всичко се свежда до кота нула, предвижда Чолаков.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР