Както БЛИЦ вече ви съобщи, руското посолство в България изрази

...
Както БЛИЦ вече ви съобщи, руското посолство в България изрази
Коментари Харесай

Цветан Цветанов коментира дипломатическия скандал между България и Русия

Както БЛИЦ към този момент ви заяви, съветското посолство в България изрази своята угриженост по отношение на изказването на Министерството на външните работи на България по отношение на изложбата, отдадена на 75-годишнината от „ освобождението на Източна Европа от нацизма “, която ще бъде открита в Руския културно-информационен център на 9 септември.

„ Изложбата, отдадена на 75-годишнината от освобождението на Източна Европа от нацизма, която ще представим на 9 септември на уеб страницата на нашия културен и информативен център, има за цел само да запознае българската общност с архивни материали от съветски складове.

Много от тях бяха незнайни или неотдавна разкрити. няма нищо общо с днешния български вътрешнополитически дискурс или обособени политически сили, затова, ние сме ненапълно разочаровани, че прави публично изказване преди запознаването с експозицията “, означават от съветското посолство в София

На своята страница във "Фейсбук " досегашният зам.-национален ръководител на ГЕРБ Цветан Цветанов разяснява дипломатическия скандал сред България и Русия като написа: "Утре стартира новата сесия на българския парламент. Надявам се, че както всички парламентарни групи, по този начин и българският президент, който ще направи изявление пред Народното събрание, ще поддържат позицията на външното ни министерство ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР