Както Блиц вече ви информира, бившата приятелка на известния американски

...
Както Блиц вече ви информира, бившата приятелка на известния американски
Коментари Харесай

Вижте какво каза Джим Кери за самоубийството на своята бивша приятелка

Както „ Блиц ” към този момент ви осведоми, някогашната другарка на известния американски артист Джим Кери е била открита мъртва в дома си в Лос Анджелис. По предварителни данни, 28-годишната Катрион Уайт, родена в дребното ирландско градче Кепиуайт, е умряла от предозировка на медикаменти. Около тялото имало разхвърляни таблетки от друг генезис. Катрион Уайт е била открита мъртва откакто две нейни приятелки са я потърсили в наетата от нея първокласна къща, струваща над милион $. Според изданието TMZ някогашната другарка на Джим Кери е оставила последно писмо преди гибелта си, в което загатва за раздялата си с артиста на 24 септември. Това е и същият ден, в който тя написа тревожно известие в Туитър. В него се споделя: Повече няма да употребявам Туитър. Надявам се, че съм била добра към най-близките си хора”.

Потресен от новината за трагичния завършек на някогашната си обичана, Джим Кери направи публично изказване, в което споделя, че е „ шокиран и надълбоко натъжен” от гибелта на неговата „ сладка Катрион”.

„ Тя беше същински благо и внимателно ирландско цвете, прекомерно сензитивно за нашия свят. Сърцето ми в този момент е дружно със фамилията й, приятелите и всички, които я обичаха и се грижеха за нея. Всички ние сме покрусени от стоварилото ни се злощастие ", споделя още той.

Уайт беше дружно с артиста от 2012 година, само че след няколко месеца двойката се раздели. През май 2015 година папараци в Ню Йорк още веднъж ги уловиха, че са дружно, като ги снимаха по какъв начин се разхождат усмихнати и щастливи, хванати за ръце. Но на 24 септември тази година двамата оповестиха, че се разделят.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР