Както БЛИЦ вече писа рускиня е виновна за жестоката катастрофа

...
Както БЛИЦ вече писа рускиня е виновна за жестоката катастрофа
Коментари Харесай

Разказ от първо лице за смъртоносната маневра на рускинята, окървавила пътя край Поморие

Както БЛИЦ към този момент писа рускиня е отговорна за жестоката злополука край Поморие с доста ранени. До случая се стигна след смъртоносна маневра.

Само преди минути проговори таксиметровият водач, който пръв е бил връхлетян от взетата чартърен българска Дачия с варненски номер.

„ И в двете ленти имаше колона, всички карахме под 40 км/ч. Аз идвах с клиент от Бургас в посока Поморие. Изведнъж видях по какъв начин от насрещната лента варненската Дачия внезапно се отделя от колоната и с мръсна газ се насочва към мен. Беше за елементи от секундата. Имам над 30 години стаж като водач и усетих, че става нещо неправилно. Успях да се дръпна вдясно, по този начин Дачията счупи единствено огледалото ми и обра лявата страна на автомобила ми. Веднага по-късно със същата скорост – към 70-80 км/ч тази кола се заби съвсем челно в движещия се зад мен джип БМВ. Шофьорът му нямаше никакъв късмет да реагира. Произведеният в Румъния на ниска цена автомобил безусловно се заби от лявата страна след завъртането му в БМВ-то. Жената е в тежко положение, моят клиент се изплаши доста, на него също му се оказва бърза помощ”, описа таксиметровият лидер, представен от Флагман.бг.

Жестоко верижно меле край Поморие! Режат ламарини, има тежко ранени


Таксито се разминава с незначителни за тежката злополука вреди

Пътят Слънчев бряг-Бургас към момента е изцяло блокиран в региона към Поморие. И в двете направления опашките са километрични, не може да маневрирате нито напред, нито обратно.

Огледът на двата автомобила от служители на реда стартира към 17:30 часа, защото има присъединяване на непознати жители в ПТП-о и застрахователите ще бъдат изключително взискателни, разследваните ще продължи по-дълго от нормалното.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР