Както БЛИЦ вчера съобщи, две дечица тежко пострадаха при инциденти

...
Както БЛИЦ вчера съобщи, две дечица тежко пострадаха при инциденти
Коментари Харесай

Укриват втори инцидент за брутална дефлорация на 10-годишно момиче в Равда

Както БЛИЦ през вчерашния ден заяви, две дечица тежко пострадаха при произшествия в аквапарка в Равда.

Вчера
9-годишно русначе момиченце бе докарано в УМБАЛ-Бургас през вчерашния ден полуживо, с голяма кръвозагуба и раздрано влагалище, след втурване от пързалка във въпросния аквапарк. Цял предиобед през днешния ден виновните лица на атракциона – маркетинговият управител Силвия Гогова и спасителите й от екипа, твърдяха, че от 12 години не са имали сходна тягост, че оборудванията им са механически изправни, на тебелите са разказани заплахите, а способени лица давали директиви преди спускането.

Бургаският уебсайт flagman.bg дава повече информация за първия случай от 3-и юли с украинче, което е потърпевшо по подобен метод на същото място на родното Черноморие.

Нови разкрития за водната пързалка на ужасите в Равда, ето какво се случва с момиченцето с раздрано влагалище


10-годишно момиченце от Украйна било дружно с група от 8 деца – сънародници в аквапарка същия ден. То почувствало внезапно мощни болки ниско в корема и било откарано пребледняло в лекарския кабинет на самия атракцион. Лекарят вътре се посуетил, прегледал го и видял, че има кръвотечение. Изпратил го с кола за спешна помощ в Спешния център на УМБАЛ-Бургас. Ръководството на аквапарка не е взело безусловно никакво отношение към недоволствата и положението на дребната пациентка.

След осъществените от експерти прегледи в УМБАЛ-Бургас незабавно са алармирани органите на Министерство на вътрешните работи, защото е имало съмнение, че украинчето е било изнасилено.

„ Известно ни е, че незабавно образуваха досъдебно произвеждане в РУ-Слънчев бряг и започнаха светкавични разпити в аквапарка, както и на мястото, където бяха настанени дечицата – в Ахелой. Нямаме информация до каква степен са стигнали, само че сигурно вчерашният случай дава отговора “ , сподели източник.

Спасител след случая с момиченце в аквапарк в Равда: Не може да сме бавачки на всяко дете!

10-годишното момиченце от Украйна било в доста тежко положение, правосъден доктор открил, че то е било девствено при жестокото скъсване на неразвитите му още полови органи. Разследването се е водело за да се разкрие изключително рисков нарушител, само че няколко дни е удряло на камък.

Същата вечер – на 3 юли, служители на реда пристинали в курортния комплекс „ Мидия Ризорт “ в Ахелой, с цел да беседват с придружителите на групата, както и с приятелчетата на момиченцето. Не разкрили нищо тревожно. Оказало се, че по пътя, сутринта и предната нощ към детето също няма подозрения за наличие на рисков човек. Полицаите не можели да позволен, че на най-оживеното място – аквапарка, някой може да придърпа дребното дете и да го изнасили по този начин грубо – без да се разбере.

Децата от Украйна са си отпътували преди 4 дни. Образуваното досъдебно произвеждане по този случай се е водело против незнаен причинител, както и вчерашният.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР