Както БЛИЦ писа, влогър обяви дете от Пазарджик за починало,

...
Както БЛИЦ писа, влогър обяви дете от Пазарджик за починало,
Коментари Харесай

Бащата на обявеното за мъртво дете от циганин: Ще страдаш!

Както БЛИЦ писа, влогър разгласи дете от Пазарджик за умряло, с цел да търси известност в обществените мрежи. Мъжът употребил фотография, направена от бащата на детето, който е един от известните фотографи в града. Прокуратурата стартира следствие по случая.

Измамникът се показал за татко на момичето. Постът му събира над 500 лайкове за малко време. След като вижда това, той прави видео, с цел да показа тъгата, която усеща.
„ Хора, щерка ми Мелиса я блъсна кола.. и тя почина”, написа мъжът. Истинският татко - Стоян Георгиев, схваща от негови другари, че фотографията от поста е на щерка му.
Това е ромът, оповестил дете за мъртво, с цел да натрупа лайкове ВИДЕО

„ Направих обществено това нещо, с цел да видят всички, че е подправена вест, тъй като въпреки всичко фотографията е на моето дете. Представям си някой от околните ми да я види”, описа бащата на момичето пред Нова тв.

След като бащата се свързал с влогъра, той изтрил обявата и се извинил. Мъжът ми изясни, че фотографията я е намерил в Гугъл и, че по никакъв метод не е направил проблем или гаф.

„ От страстта бях малко недодялан към него. Казах му, че ще страда за това нещо. Той стартира да ми се извинява, да ми изяснява, че не е знаел, че е българско дете, само че какво значение има дали е българско, или от Африка?, пита бащата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР