Както беше казал един бивш цар - всичко се прави

...
Както беше казал един бивш цар - всичко се прави
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Както беше казал един цар, всичко се прави на изкуствено осветление

Както беше споделил един някогашен цар - всичко се прави на изкуствено осветяване ", сподели Христо Петков, прочут повече с псевдонима си Ицо Хазарта, говорейки за основаването на дебютния си солов албум " Неправилен рап " в студиото на " Би Ти Ви ". През февруари излезе видеото към песента " Браво ", което незабавно се трансформира шлагер, а към днешна дата клипът в " Ютюб " има над 8 милиона гледания.

Ицо Хазарта разкри, че албумът е изработен по този начин, както са правени всички албуми на " Ъпсурт ", а музиката в него е дело на Бат Венци. Той постоянно е желал да направи нещо свое, а другите членове на групата са показали схващане. В една от песните Хазарта си партнира с Белослава. " Нямам искания, че е нещо велико. Но е нещо мое ", сподели той. И добави, че няма никакви страхове, тъй като той е приключил своята работа в звукозаписното студио. " Страховете би трябвало да са за слушателите ", посочи той.

За Ицо Хазарта това да има солов албум е нещо ново. Следващите 6 месеца са запълнени с дати за участия по промотирането на албума. За него най-важното е, че харесва крайния резултат, когато го слуша. " Това е най-приятния миг ", разяснява той.

Говорейки за ученическите си години, рапърът сподели, че Класическата гимназия, която е приключил, е трансформирала отношението му към езика. Майка му от дребен го е насърчавала да чете книги и това е повлияло върху неговото творчество. " Все отново аз работя с езика ", означи той.

Хазарта добави, че в живота в никакъв случай не му е било мъчно - както като подрастващ, по този начин и като възрастен. " Давам си сметка за това, като виждам хората към мен ", приключи той.

Представянето на " Неправилен рап " е на 18 май в Sofia Live Club.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР