Какъвто и да е резултатът на изборите, не вярвам, че

...
Какъвто и да е резултатът на изборите, не вярвам, че
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Не очаквам оставка на правителството

Какъвто и да е резултатът на изборите, нямам доверие, че ще бъде подадена оставка на държавното управление. Такова мнение изрече пред БНР социологът Евелина Славкова от шзследователски център "Тренд ".

За нея е забавна акцията, която тече по доста високите етажи на властта – "заигравките " и острите реплики сред президент и министър председател.

,,В тази настройка се губи ролята на Корнелия Нинова, която не взе участие интензивно в този спор, а президентът е влезнал в тази роля. Всъщност президентът го сложиха в тази роля ръководещите и по-скоро може да докара до негативи това налагане на мнението, че той съставлява, пази и играе в тима на опозицията'', разяснява Славкова и добави, че изострената борба сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия е почнала да смъква от рейтинга на президента.

Според нея е било предстоящо и слагането на Цветан Цветанов на назад във времето.

,,Цветанов към този момент заплаща сметката по тематиката с апартаментите'', акцентира тя.

,,Има сериозен паритет сред първите две политически сили с лек превес на Българска социалистическа партия. Това беше огромният резултат на "апартаментгейт ", което слага ръководещите в позиция, в която тези европейски избори, които можеха да бъдат по-лесни за тях, сега се оказват сложни избори'', сподели в умозаключение Евелина Славкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР